ÇELİKHAN'DA YOĞUN MESAİ SÜRÜYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.08.2020 - 11:15, Güncelleme: 10.08.2020 - 11:15

ÇELİKHAN'DA YOĞUN MESAİ SÜRÜYOR

​​​​​​​Çelikhan belediyesi, alt yapıdaki sorunları gidermek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Adıyaman'ın AK Belediyecilikte örnek adreslerinden Çelikhan'da; Belediye ekipleri, yaz dönemini en iyi şekilde değerlendirebilmek için çalışmalarını sürdürüyor. İlçede alt ve üst yapıda uygulamalarını sürdüren Mustafa Bulut Başkanlığındaki Çelikhan Belediyesi, kış hazırlıkları çerçevesinde son olarak TOKİ konutlarının su şebekesi bağlantılarını tamamladı. Yüklenici firma tarafından gerçekleştirilen çalışmalarda alt yapıdaki sıkıntılar giderildi. Yaz dönemi boyunca kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu eksikliğini gidermek için alt yapıdaki yoğun mesaini sürdürecek olan Çelikhan Belediyesi'nin uygulamaları vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Vatandaşlar özellikle alt yapıda yaşanan olası arızalara gün içerisinde müdahalelerde bulunan Çelikhan Belediyesine ve Başkan Mustafa Bulut'a hizmetlere yönelik yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)