SİVEREK İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2020 - 15:56, Güncelleme: 09.08.2020 - 15:56

SİVEREK İŞİ SIKI TUTUYOR

​​​​​​​Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, esnafı gezerek sosyal mesafe ve hassasiyet uyarısında bulundu.
Siverek Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, Pazar esnafını gezerek İçişleri Bakanlığınca "Sağlık için hepimiz için" sloganıyla Türkiye genelinde yapılan yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında başlatılan denetimlere katılarak semt pazarını gezerek Pazar esnafına ve vatandaşlara uyarılarda bulundu. Pazar esnaflarını ziyaret eden Başkan Aydın; Esnaflara müşteriler ile aralarında sosyal mesafeye dikkat etmeleri ve mutlaka maske takmaları gerektiğini belirterek uyarılarda bulundu. Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın; “ Ülke genelinde başlatılan denetimler kapsamında bizlerde ilçemizde farklı noktalarda gezerek denetimlerde bulunduk. Vatandaşlarımızın sağlığı ve sevdikleri için Maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmelerini gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedik” dedi. Zabıta ekiplerce vatandaşlar tedbirler konusunda uyarılarak maskesiz olan vatandaşlara ise maske dağıtıldı. (www.akbelediyeler.com)