BAŞKAN DOĞAN, ÇALIŞMALARI ANLATTI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.08.2020 - 10:52, Güncelleme: 08.08.2020 - 10:52

BAŞKAN DOĞAN, ÇALIŞMALARI ANLATTI

Andırın İlçe Belediye Başkanı Ahmet Doğan, ilçede bir takım temaslarda bulunan Milletvekili İmran Kılıç ve Mücahit Durmuşoğlu'na eşlik etti.
Kahramanmaraş'ın Andırın İlçe Belediye Başkanı Ahmet Doğan; Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu ve İlçe Kaymakamı İbrahim Güneş'in ilçe merkezindeki temaslarına eşlik etti. Başkan Doğan gün içerisinde ilk olarak Andırın Kışla Bahçesinde gerçekleşen Songül Karakuş Pampallı'nın resim sergisinin açılışına katıldı. Vekiller ve Kaymakam Güneş ile birlikte Pampallı'nın eserlerini inceleyen Başkan Doğan, İlçe Belediyesi olarak kültürel faaliyetlere her zaman destek verdiklerini söyledi. Heyet daha sonra AK Parti Andırın ve Kadirli İlçe Başkanları ile beraber, Andırın İlçe Kaymakamı İbrahim Güneş'i ziyaret ederek ilçe ile alakalı istişarelerde bulundular. İlçe Başkanlarının da katılımı ile birlikte heyet ardından ilçe merkezinde esnafı ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinlediler. İlçe genelinde devam eden çalışmaların da incelendiği temaslarda heyetin adresi Harboğazı mevkiinde devam eden Karayolu  çalışmaları oldu. Başkan Doğan'ın tüm gün boyunca eşlik ettiği temaslar son olarak inşaatı devam eden İmam Hatip Lisesi ve hizmete açılan Andırın Devlet Hastanesindeki incelemelerle son buldu. (www.akbelediyeler.com)