BAYRAĞI KİM TAŞIMALI?

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.08.2020 - 12:35, Güncelleme: 06.08.2020 - 12:35

BAYRAĞI KİM TAŞIMALI?

​​​​​​​Artıbir Araştırma Şirketi, 26 ilde vatandaşlara "Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra AK Parti'nin başına kim geçmeli?" sorusunu sordu.
Artıbir Araştırma Şirketi'nin yeni bir çalışması Başkent Ankara'da gündem oluşturdu. Şirket 26 ilde AK Parti seçmenini arayarak seçmene "Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra AK Parti'nin başına kim geçmeli?" sorusunu sordu. Ankete katılanların yüzde 38.2'si Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra partinin başına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun geçmesini istiyor. Bakan Soylu'nun ardından ikinci sırayı ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca aldı. Koronavirüs süreci döneminde ortaya performansla dikkatleri üzerine çeken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın partinin başına geçmesini isteyenlerin oranı ise yüzde 17.8'de kaldı. (www.akbelediyeler.com)