SOSYAL YARDIMDA SAMSAT ÖRNEĞİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2020 - 14:16, Güncelleme: 05.08.2020 - 14:16

SOSYAL YARDIMDA SAMSAT ÖRNEĞİ

​​​​​​​Adıyaman'ın başarılı Samsat Belediyesi, hizmete sunduğu Sosyal Market uygulaması ile geçim sıkıntısı yaşayan ailelere can suyu oldu.
Adıyaman Samsat Belediyesi, Başkan Halil Fırat'ın talimatlarıyla ilçe genelindeki sosyal yardımlarını sürdürüyor. Belediyece kayıt altına alınan ve maddi olanakları kısıtlı ailelere yönelik yardımlar devam ederken, uygulama Başkan Halil Fırat tarafından birebir takip ediliyor. İçerisinde gıda malzemesi bulunan koliler; adreslere teslim edilerek hanelerde yaşayan vatandaşların talep ve önerileri kayıt altına alınırken, Samsat Belediyesi son olarak hizmete sunduğu Sosyal Market uygulaması ile takdirleri topladı. Bu süreçte 270 aileye giyim yardımında bulunan Samsat Belediyesi'nin uygulamasının yıl boyunca devam edeceği öğrenildi. Talepte bulunmak isteyen ailelerin, Ali Nüfus Örneği ile birlikte Sosyal Markete başvuru yapabileceği açıklanırken, vatandaşlar sosyal belediyecilik anlayışının hakim olduğu Samsat Belediyesi'ne ve Başkan Halil Fırat'a teşekkür ettiler. (www.akbelediyeler.com)