DARGEÇİT'E YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU YAPILIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.08.2020 - 12:46, Güncelleme: 05.08.2020 - 12:46

DARGEÇİT'E YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU YAPILIYOR

Mardin'in Dargeçit ilçesinde vatandaşların sosyal ve sportif faaliyetlerine katkı sunacak Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun yapımı hızla sürüyor.
Mardin'in başarılı Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, 2020 Yılı Kurumsal Yatırım Planlaması dahilinde devam eden projelerin aksamaması için çalışmaları birebir takip etmeyi sürdürüyor. İlçedeki yüzme havuzu eksikliğinin giderilmesi için Sümer Mahallesindeki Yarı Olimpik Yüzme Havuzu çalışmalarını inceleyen Başkan Aksoy, inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini belirtti. Dargeçit'te her yaştan vatandaşa hizmet verecek olan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun tamamlanması için ekiplerin özverili bir şekilde sıcağa aldırmadan çalışmalarını devam ettirdiğini dile getiren Başkan Aksoy'un çalışma performansı vatandaşlar tarafından da takdir ediliyor. Belediye çalışmalarının sadece alt ve üst yapıdan ibaret olmadığını her fırsatta dile getiren ve ilçedeki sosyal ve sportif etkinliğin artırılması için bu tür projelere önem verdiğinin altını çizen Başkan Aksoy, ilerleyen süreçlerde ilçenin gelişimine katkı sağlayacak nice projeleri daha hayata geçireceklerini söyledi. (www.akbelediyeler.com)