BAŞKAN AKSOY, VALİ DEMİRTAŞ'IN TEMASLARINA EŞLİK ETTİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2020 - 18:54, Güncelleme: 03.08.2020 - 18:54

BAŞKAN AKSOY, VALİ DEMİRTAŞ'IN TEMASLARINA EŞLİK ETTİ

​​​​​​​Mardin Valisi Mahmut Demirtaş'ın Dargeçit temaslarına İlçe Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy eşlik etti.
Mardin Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Dargeçit'e gelen Mardin Valisi Mahmut Demirtaş'a eşlik etti. Vali Demirtaş'ın bayramda esnaf ziyaretine katılan Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy, tüm Dargeçit halkının bayramını kutladı. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği ve Kaymakam Doğan Kemelek'in de katıldığı tebrik ziyaretlerinde heyet, sık sık vatandaşlarla sohbet ederek talep ve önerileri dinledi. Vali Demirtaş gün içerisindeki temaslarına Ilısu Veysel Eroğlu Barajı  temasları ile devam etti. . Ziyaret ile ilgili sosyal medyada paylaşımda bulunan Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy, "Mardin Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş ve İlçe Kaymakamımız Sayın Doğan Kemelek ile birlikle Esnaflarımızın kurban bayramını kutladık. Gün içerisinde Valimizle birlikte yine vatani görevlerini yapan güvenlik güçlerimizin kurban bayramını kutlamanın ardından “Ilısu Veysel Eroğlu Barajında” bazı incelemelerde bulunduk" ifadelerini kullandı. (www.akbelediyeler.com)