ŞUSKİ BAYRAMDA DA SORUNLARA DUYARLILIK GÖSTERECEK

Teşkilatlar (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.07.2020 - 12:54, Güncelleme: 30.07.2020 - 12:54

ŞUSKİ BAYRAMDA DA SORUNLARA DUYARLILIK GÖSTERECEK

​​​​​​​Şanlıurfa'da bayram öncesi tüm tedbirlerin alındığı ŞUSKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, ilçe koordinatörleri ile toplantı düzenledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatları ile vatandaşların talep ve önerilerinin hassasiyetle takip edildiği ŞUSKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı, Kurban Bayramı öncesi ilçe koordinatörleri ile toplantı düzenledi. ŞUSKİ İçme Suyu ve Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı'nda İbrahim Halil Aslan Başkanlığında bir araya gelen Şube Müdürü Mahmut Uyar ve 13 ilçe koordinatörü; bayram sürecince olası sorunlara karşı duyarlılık gösterilmesi ve vatandaşların sıkıntılarının aynı gün içerisinde çözüme kavuşturulması için hem fikre vardı. ŞUSKİ, BAYRAMDA DA GÖREVDE OLACAK Mesai çizelgesi yapılan tüm personelin bayram süresince görevlerine daha da hassasiyet göstermesi ve Şanlıurfalı vatandaşların bayramlarını en iyi şekilde değerlendirmesi için alt yapı ve içme suyu sorunlarına hassasiyetle yaklaşılmasını isteyen Başkan İbrahim Halil Aslan, bu çerçevede tüm personelin bayramını kutladı. Toplantının ardından ilçe koordinatörleri görev yaptıkları ilçelere giderken, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı; kurum içi değerlendirme toplantısı ile güne devam etti. (www.akbelediyeler.com)

ŞUSKİ, BAYRAMDA DA GÖREVDE OLACAK