AKDENİZ'DE YENİ BİR TURİZM CENNETİ DOĞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.07.2020 - 10:55, Güncelleme: 28.07.2020 - 10:55

AKDENİZ'DE YENİ BİR TURİZM CENNETİ DOĞUYOR

Kahramanmaraş Elbistan İlçesindeki Kaynarca Gölet Projesi ile Akdeniz yeni bir turizm merkezine kavuşuyor.
AK Belediyeciliğin Türkiye'deki örnek adreslerinden Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde dinamik Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz'ün ilçeyi özellikle turizmde hak ettiği yere getirebilmek için verdiği mücadele sürüyor. Bacasız sanayi olarak bilinen turizmde ilçesinin hak ettiği payı alması ve vatandaşların en iyi hizmetle buluşması için adeta gecesini gündüzüne katan Başkan Mehmet Gürbüz'ün uzun zamandır üzerinde durduğu Kaynarca Gölet Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla ilerliyor. Ceyhan Neyri'nin tüm imkanlarından yararlanmak istediklerini her fırsatta dile getiren ve bunu ancak turizmle başarabileceklerini belirten Başkan Mehmet Gürbüz'ün bu alandaki uygulamaları vatandaşlar tarafından da takdirle takip ediliyor. İlçede kurumlar arası iletişime önem veren Başkan Mehmet Gürbüz'ün hayata geçirmek istediği Kaynarca Göleti'ndeki uygulamalar 2020 planlaması dahilinde sürüyor. Elbistan Belediyesi'nin Ceyhan Nehri Rekreasyon Projesi kapsamında geçtiğimiz yıl başlattığı çalışmalarda Kaynarca Bölgesinden binlerce kamyon hafriyat çekilmişti. Bu sayede bölgede dev göletler oluşmuş ve uygulama tüm Türkiye'de örnek proje olarak yerini almıştı.   BAŞKAN GÜRBÜZ, ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİ Çalışmaların titizlikle sürdüğünü belirten Elbistan Belediye Başkanı Mhemet Gürbüz, son olarak yaptığı değerlendirmesinde "Biz çalıştıkça, işimizi severek yaptıkça Elbistan’ımız güzel olacak. Kaynarca göletimizin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Proje bittiğinde şehrimiz yeni bir rekreasyon alanı kazanacak" dedi. (www.akbelediyeler.com)

BAŞKAN GÜRBÜZ, ÇALIŞMALARIN TAKİPÇİSİ