AK PARTİ AİLESİ BÜYÜYOR

AK Parti 13.04.2023 - 22:21, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:39

AK PARTİ AİLESİ BÜYÜYOR

​​​​​​​Şanlıurfa'dan bağımsız Belediye Başkan Adayı olan Ömer Faruk Yapıcıer de AK Parti'ye geçiş yaptı.
2019 yerel seçimlerinde bağımsız olarak Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ömer Faruk Yapıcıer, AK Parti İl Başkanı Yardımcısı Mustafa Tepe'nin girişimleriyle "Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Zaman Doğru Adam" sloganıyla AK Parti'ye geçiş yaptı. AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanlığı'nda AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanı Faruk Badıllı ve AK Parti İl Başkanı Yardımcısı Mustafa Tepe'yi ziyaret eden Ömer Faruk Ayapıcıer'e AK Parti'ye üyelik kaydı yaparak mutluluğunu dile getirdi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ