GEVAŞ'TA OLMAK VARDI

İlçeler 31.07.2022 - 17:47, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:40

GEVAŞ'TA OLMAK VARDI

Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, Türkiye Dağcılık Federasyonu Yüksek Dağ Koşusu Artos Ultra Sky Maratonu ödül törenine katıldı.
Gevaş'ta 3 farklı kategoride düzenlenen ve 200 sporcunun katılım sağladığı Türkiye Dağcılık Federasyonu Yüksek Dağ Koşusu Artos Ultra Sky Maratonu renkli görüntülere sahne oldu. Uluslararası Skyrunning Federasyonu (ISF) tarafından Türkiye'de onaylanmış ilk yarış olan maratonda atletler Artos Dağı ve Van Gölü’nün görkemli manzarasında eşsiz bir koşu deneyimi yaşadı. Maratonunu erkeklerde Kemal Kukul birinci, Cevdet Alyılmaz ikinci, Vehbi Bekar üçüncü olurken kadınlarda ise Fatma Taş birinci, İsmet İnan ikinci ve Halide Kaya da üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren sporculara ödüllerini Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Özvan ve Esiner Çetin ile Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nuri Bekiroğlu verdi. Yapılan ödül töreninin ardından yarışmaya katılanlar ve vatandaşlar canlı müzik eşliğinde halaylar çekip şarkılar söyledi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ