BOZOVA MEYDANLARDAYDI

İlçeler 17.07.2022 - 01:50, Güncelleme: 16.02.2024 - 22:59

BOZOVA MEYDANLARDAYDI

​​​​​​​Bozovalılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde 6 yıl önce olduğu gibi yine meydanları bir an olsun boş bırakmadı.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü tüm yurtta olduğu gibi Bozova'da da yoğun katılımla gerçekleştirildi. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy'un da tüm etkinliklere katıldığı geceye vatandaşlar tam destek verdi. 6 yıl önce olduğu gibi dün gecede meydanları dolduran binlerce Bozovalı şehitler için hep birlikte dualar okudu. Birlik ve beraberlik içersinde ellerinde Türk Bayrakları ile meydanları dolduran vatandaşlar gece geç saatlere kadar etkinlik alanını bir an olsun terk etmeyerek örnek bir tablo sergiledi. Gecede bir değerlendirme yapan Başkan Aksoy, "15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü programımız 15Temmuz gecesi ruhuyla sürdü. O gün olduğu gibi bugün de meydanlardan ayrılmayan tüm Bozovalı hemşehrilerime teşekkür ediyor, şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi de şükranla anıyorum" dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ