VİRANŞEHİR'DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

İlçeler 13.07.2022 - 14:37, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:00

VİRANŞEHİR'DE BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci düzenlenen bayramlaşma programında vatandaşlarla buluştu.
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve İlçe Kaymakamı Önder Çengel, vatandaşlarla bayramlaştı. Kurban Bayramı dolayısıyla Viranşehir Belediyesi ve İlçe Kaymakamlığı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi. Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bayramlaşmaya gelen vatandaşları kapıda karşılayan protokol üyeleri vatandaşlarla tek tek ilgilendi. Programda konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, katılımlarından dolayı vatandaşlara teşekkür ederek, bayramlarını tebrik etti. Bayramlar, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren, milli ve dini duyguların, örf ve adetlerin uygulandığı müstesna günler olduğunu söyleyen Başkan Ekinci, “Büyük bir manevi huzur ve coşkuyla idrak ettiğimiz bayramlaşmaya ve kucaklaşmaya kavuşturan Allah'a hamd olsun.” dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ