SPORCU ŞEHRİ MİDYAT

İlçeler 07.07.2022 - 02:53, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:26

SPORCU ŞEHRİ MİDYAT

Midyat'ta sporun her alanına verdiği önemle takdir toplayan Başkan Veysi Şahin'in bu yöndeki tutumu devam ediyor.
Midyat'ta Başkan Veysi Şahin'in spora yönelik çalışmaları kaldığı yerden devam ediyor. Özellikle gençlerin eğitim ve sporun her branşız ile buluşması için projeler üreten Midyat Belediyesi son olarak Ayak Tenis Turnuvası düzenledi. Konu ile ilgili belediyeden yapılan açıklamada "Midyat Belediyesi olarak, 2022 Yaz Spor Etkinlikleri kapsamında  düzenlediğimiz, “Ayak Tenisi'' Turnuvası final maçıyla sona erdi.24 Takım 96 Sporcunun katılım sağladığı Turnuvada; Şampiyon olan ''Nusaybin Gençlik'' Sporu tebrik ediyor,katılım sağlayan tüm takımlara, sporculara ve emeği geçen herkese Teşekkür ediyoruz" denildi. Sporcular kendilerine yönelik yaklaşımından dolayı Başkan Şahin ve ekibine teşekkür etti. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Mardin HABERİ