SURUÇ'TA İSTİHDAM ATAĞI

İlçeler 07.07.2022 - 02:36, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:26

SURUÇ'TA İSTİHDAM ATAĞI

​​​​​​​Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Kenan Aktaş, "Yüzde 60 oranında tamamlanan fabrikamız bittiğinde Suruçlu vatandaşlarımız istihdam edilecek" diyerek müjde verdi..
Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesinde Suruç Belediyesi tarafından yapımına başlanan istihdam odaklı Fabrikanın inşaat çalışmaları son hız devam ediyor.  İnşaat alanını ziyaret edip incelemelerde bulunan Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Kenan Aktaş İlçede istihdam odaklı projeleri bir bir hayata geçirdiklerini ve bunlar arasında en önemli projelerden birinin de bu fabrika yapım işinin olduğunu belirtti. Suruç'un her geçen gün gelişen ve değişen bir ilçe olduğuna dikkat çeken Aktaş "Fabrikamız tamamlandığında Suruç ilçesinde ikamet eden vatandaşlarımız istihdam edilecek" dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ