AK BELEDİYELERDE SAMİMİYETİN ADRESİ GEVAŞ

İlçeler 20.06.2022 - 12:15, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:54

AK BELEDİYELERDE SAMİMİYETİN ADRESİ GEVAŞ

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, halkla olan yakınlığı ile AK Belediyelere örnek olmayı sürdürüyor.
Gevaş'ta alt ve üst yapıya yönelik hizmetlerinin yanı sıra gönül belediyeciliğini de elden bırakmayan Başkan Murat Sezre, örnek olmaya devam ediyor. Başkan Sezer, hafta sonu temasları çerçevesinde yine ilçe merkezi ve kırsal demeksizin bir çok bölgeye ulaşarak, bir yandan çalışmaları denetleyip bir yandan halkın olası sorunlarını birebir dinlemeyi tercih etti. Başkan Sezer, temaslarında kendisi ile görüşme talebinde bulunan yaşlı bir vatandaşı da evinde ziyaret etti. 'Hınar' isimli kadının sorunlarını dinleyen ve çözüm için tüm imkanların seferber edileceği sözünü veren Başkan Sezer, "Hınar Teyzemiz çağırır da gitmez miyiz. Teyzemizin gülümsemesine vesile olmak bizlere verilen en büyük mükafattır" dedi. Başkan Sezer'in bu davranışı halk tarafından da takdirle karşılandı.

Başkan Sezer'in bu davranışı halk tarafından da takdirle karşılandı.

Van HABERİ