GÜRPINAR'DA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

İlçeler (Ak Belediyeler Medya Ajansı) - Ak Belediyeler Reklam Medya Tanıtım Platformu | 20.06.2022 - 11:50, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:54

GÜRPINAR'DA ŞAMPİYON BELLİ OLDU

​​​​​​​Gürpınar Belediyesi tarafından düzenlenen Voleybol Turnuvasında Değirmendüzü Gençlik Voleybol Takımı şampiyon oldu.
İlçede bulunan kapalı spor salonunda 14 takımın katılımıyla yapılan turnuva çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Turnuvada Gürpınar Arel Sigorta Voleybol Takımı ikinci, Kızılay Gençlik Voleybol Takımı ise üçüncü oldu. Final maçını seyircilerle birlikte izleyen Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, derece giren takımları tebrik ederek kupalarını takdim etti. Gürpınar’da futbol ve voleybol turnuvalarının artık her yıl geleneksel olarak düzenlendiğini söyleyen Başkan Tanış, “Gürpınar Belediyesi olarak ilçe sakinlerimizin, gençlerimizin, farklı kurumlarda çalışan arkadaşlarımızın kaynaşması ve dayanışma ruhunu canlı tutmak amacıyla bu tür sportif turnuvalar düzenliyoruz. 2022 voleybol turnuvamıza katılım sağlayan tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Gürpınarımızda bu tür programlar yaparak vatandaşlarımızla iç içe hemhal olmaya devam edeceğiz.” dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Van HABERİ