HARRAN'DA GELENEK SÜRÜYOR

İlçeler 17.06.2022 - 15:27, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:55

HARRAN'DA GELENEK SÜRÜYOR

​​​​​​​Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, halkın taleplerini dinleyerek çözüm üretmeye devam ediyor.
Harran'da göreve geldiği günden bu yana sosyal, kültürel ve eğitim gibi birçok konuda köklü değişimlere imza atan belediye başkanı Mahmut Özyavuz; hemşireleriyle bağını koparmayarak, gece gündüz demeden hane ziyaretlerini sürdürüyor. Bir gün değil, biz her günümüzü halkımıza adadık diyen başkan Özyavuz; ilçe genelinde merkez kırsal ayırımı yapmadan Harranlı hemşerilerinin mutluluk ve hüzünlerini paylaşarak kadın, çocuk, erkek demeden herkesle bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Özyavuz gelenek haline getirdiği vatandaş buluşmalarını dün de sürdürerek halkın taleplerini dinledi. Olası sorunların çözümü için birimlere talimat veren Başkan Özyavuz, "Halkımız diledikleri an bizlere ulaşabilir veya evleri olan belediye hizmet binasına gelerek sorunlarını bizlere iletebilirler" dedi.

Şanlıurfa HABERİ