HALFETİ, İSTANBUL'DAKİ YERİNİ ALDI

İlçeler 11.06.2022 - 12:47, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:56

HALFETİ, İSTANBUL'DAKİ YERİNİ ALDI

​​​​​​​Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa Tanıtım Günleri programında en çok ilgi gören stantların başında geldi.
Tarihi güzellikteki konakları, batık şehri, karagülü ve nice sayılamayacak değerleri ile dünyanın tanıdığı Halfeti, İstanbul Yenikapı etkinlik alanında 9-12 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Şanlıurfa Tanıtım Günlerinde yerini aldı. Tanıtım için stant kuran Halfeti Belediyesi etkinliğin en çok ilgi gören adresleri arasında yer alırken, programa katılan Başkan Şeref Albayrak gelen tüm misafirleri ile yakından ilgilendi. Katılım ile ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Şeref Albayrak, "İstanbul’da Şanlıurfa Tanıtım Günlerinde, Halfeti Belediyesi ve Halfeti Kaymakamlığı olarak yerimizi aldık. Standımıza gösterilen yoğun ilgiden ötürü hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Kara gül diyarı, saklı cennet Halfeti’mizi her platformda tanıtmaya devam ediyoruz" dedi. Ak Belediyeler Medya Ajansı

Ak Belediyeler Medya Ajansı

Şanlıurfa HABERİ