BAŞKAN TANIŞ YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 15:39, Güncelleme: 08.06.2022 - 15:39

BAŞKAN TANIŞ YİNE SAHADA

​​​​​​​Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, devam eden parke taşı çalışmalarını sahada inceledi.
Gürpınar'da makamda oturmak yerine her zaman sahada olmayı tercih eden Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, dün sabah saatlerinde Belediye Meclis Üyesi Av. Mehmet Yıldız ve Cafer Yoğun ile birlikte Parmakkapı Mahallesi'nde devam eden parke taşı çalışmalarını inceledi. Güzergahı üzerinde vatandaşlarla da bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Tanış, bu yöndeki temaslarının süreceğini söyledi. "Çalışmalarımızı kontrol ettik ve planlaması yapılan sokakları yerinde inceledik" diye ekleyen Başkan Tanış, kurumsal olarak halkın taleplerini önemseyen bir anlayış içerisinde olduklarını dile getirdi.