HARRAN İŞİ SIKI TUTUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.06.2022 - 02:31, Güncelleme: 06.06.2022 - 02:31

HARRAN İŞİ SIKI TUTUYOR

​​​​​​​Harran Belediyesi ekipleri vektör ile mücadele çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde sürdürüyor.
Mahmut Özyavuz başkanlığındaki Harran Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler özellikle yaz aylarında vatandaşlara büyük rahatsızlık veren sivrisinek ve karasineklerin olası sağlık sorunlarına yol açmaması için ilaçlama çalışmalarını programlı bir şekilde sürdürüyor. Toplum sağlığını tehdit eden zararlı haşerelere yönelik ilaçlama çalışmasına kaldığı yerden devam eden Harran Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda “lçemize bağlı, Aşağı Yarıma, Balkat, Diriliş, Dayanıklı, Kökenli, Hurmalı, Kılıçlı, Buldum ve Şehrince kırsal Mahallelerimiz de ilaçlama çalışmalarını tamamladık. Ekiplerimiz program dahilinde tüm mahallelerimizde İlaçlama çalışmalarına devam edecektir” ifadelerine yer verildi.