GEVAŞ ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2022 - 01:16, Güncelleme: 03.06.2022 - 01:16

GEVAŞ ORTAK PAYDADA BULUŞUYOR

​​​​​​​Gevaş'ta Başkan Murat Sezer, Yoldöndü Mahallemizin sıkıntılarını dinleyip çözümler üretti.
AK Parti Belediyeciliğinin Doğu Anadolu'daki örnek adreslerinden Gevaş'ta; Murat Sezer Başkanlığındaki İlçe Belediyesi, merkez ve kırsal bölge ayrımı yapmaksızın çalışmalarına devam ediyor. İlçede alt yapıdan üst yapıya bir çok alanda yenilikler kazandıran Gevaş Belediyesi, vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarına yön verirken, Başkan Murat Sezer de her defasında halk buluşmaları ile gönüllere dokunmayı sürdürüyor. Kurumsal çalışmaların takipçisi olan Başkan Sezer, vatandaş talep ve önerilerini dinlemeyi ve Gevaş'ı ortak paydada buluşturmaya önem veriyor. Başkan Sezer dün yine Gevaşlı vatandaşları ağırlayarak olası sorunları dinledi. Yerel yönetim olarak her zaman halkın yanında yer almaya devam edeceklerini belirten Başkan Sezer, değerlendirmesinde "Yoldöndü Mahallemizin sıkıntılarını dinleyip, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Her bir yoldöndülü hemşerime sınırsız destekleri için şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kullandı.