BAŞKAN ALBAYRAK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.06.2022 - 01:05, Güncelleme: 03.06.2022 - 01:05

BAŞKAN ALBAYRAK ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Halfeti'de Başkan Albayrak, öğrencilerle birlikte Eski Halfeti'de ağaç dikim etkinliğine katıldı.
Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde kişi başına düşen yeşil alan miktarının arttırılması için yoğun çalışmalarına devam eden Şeref Albayrak Başkanlığındaki Halfeti Belediyesi ekipleri ilçenin dört bir noktasında benzer çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan ilçeye yeni parklar kazandıran ekipler diğer yandan mevcut yeşil alanlarda yenileme ve bakım uygulamalarına devam ediyor. Ekiplerin çalışmalarına her defasında katılan Başkan Albayrak bir yandan uygulama hakkında bilgiler alırken diğer yandan güzergah üzerindeki vatandaşlara kurumsal projeler hakkında bilgiler veriyor. BU KEZ ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE AĞAÇ DİKTİ Başkan Albayrak, yeşil alan sevgisini gençlere aşılatmak amacıyla bu kez öğrencilerle birlikte ağaç dikti. Etkinlik ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Albayrak, "Daha Yeşil bir Halfeti için çalışmaya devam ediyoruz ; Eski Halfeti'de öğrencilerimizle birlikte ağaç dikimi yaptık" dedi.

BU KEZ ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE AĞAÇ DİKTİ