BAŞKAN ŞAHİN ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.05.2022 - 16:50, Güncelleme: 08.05.2022 - 16:50

BAŞKAN ŞAHİN ANNELER GÜNÜ'NÜ KUTLADI

Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, Anneler Günü ile ilgili duygu dolu bir paylaşımda bulundu.
Kadınlara yönelik gerek destek merkezleri gerekse çeşitli eğitimi ve sanatsal kursların giderek arttığı Mardin'in Midyat İlçesinde Belediye Başkanı Veysi Şahin, Anneler Günü ile ilgili sosyal medyadan bir kutlama mesajı yayınladı. Annelerin en kutsal ve en değerli varlıklar olduğunu belirten Başkan Veysi Şahin mesajında "Annelerimiz, hayatımızın her anında izlerini taşıdığımız, ilk öğretmenimiz, dert ortağımız,  sevgi ve şefkatin kaynağı, en kutsal varlığımızdır. Başta vatan için gözünü kırpmadan can veren şehitlerimizin kıymetli eşleri ve anneleri olmak üzere tüm annelerimizin, anneler gününü en kalbi duygularımla kutluyor, ebediyete intikal eden tüm annelerimize yüce Allah'tan rahmet diliyoruz" ifadelerini kullandı. Başkan Şahin'in mesajı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Başkan Şahin'in mesajı kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.