VEKİL ARVAS'TAN GEVAŞ BELEDİYESİ'NE TAM NOT

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.04.2022 - 01:25, Güncelleme: 30.04.2022 - 01:25

VEKİL ARVAS'TAN GEVAŞ BELEDİYESİ'NE TAM NOT

​​​​​​​Gevaş'ta belediye bünyesindeki kilit taşı fabrikasını ziyaret eden Milletvekili Abdulahat Arvas, Başkan Sezer ve ekibini tebrik etti.
27. Dönem Van Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu üyesi Abdulahat Arvas, Gevaş'ta bir dizi temaslarda bulundu. İlçe Belediye Başkanı Murat Sezer'in eşlik ettiği ziyaretlerde Vekil Arvas, özellikle belediye bünyesinde faaliyet gösteren ve günlük 2 bin metrekare kilit taşı üretimine sahip fabrikadaki çalışmaları takip etti. Üretim ve ilçe genelindeki uygulamalar hakkında Başkan Sezer'den bilgiler alan Vekil Abdulahat Arvas, Gevaş'taki bu duruşun diğer tüm belediyelere örnek olmasını diledi. Göreve geldikleri günden itibaren ilçe halkının taleplerini ön plana alan bir belediyecilik anlayışı ile yollarına devam edeceklerini dile getiren Başkan Sezer ise "Üreten bir belediye olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi. İKİNCİ ADRESİ TEKSTİL BİNASI OLDU Vekil Arvas ve Başkan Sezer ardından yine Gevaş Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Tekstil Binasındaki son çalışmaları inceledi. Buradaki çalışmaları da takdirle karşılaya Vekil Arvas, "Çalışınca umut olur, ümit olur, Gençler kurtulur, memleket ihya olur. Gevaş Belediyesi tarafından yaklaşık 600 kişinin istihdam edileceği inşaatı devam eden Tekstil binasında incelemelerde bulunduk" diye konuştu.

İKİNCİ ADRESİ TEKSTİL BİNASI OLDU