MİDYAT'TA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2022 - 15:38, Güncelleme: 20.04.2022 - 15:38

MİDYAT'TA BİRLİK VE BERABERLİK VAR

​​​​​​​Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Masum Cengiz Başkanlığında, ilçedeki diğer kurum yetkilileri bir araya gelerek orta çalışma vurgusuna dikkat çekildi.
Mardin'in Midyat ilçesinde başarılı belediyecilik uygulamaları ile vatandaş memnuniyetinin arttığı isim olan Belediye Başkanı Veysi Şahin, kurumlar arası iletişime de öncelik veriyor. İlçesinin gelişmesi için her türlü girişimlerini sürdüren ve ilçesindeki diğer kurumlarla ortak paydada buluşarak vatandaş odaklı hizmet anlayışının örneği olan Başkan Şahin'in talimatıyla bu kez Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Masum Cengiz Başkanlığında, Belediye Fen İşleri Müdürü, Akmercan, Dicle elektrik, Marsu ve Telekom alt yapı kuruluşlarının birim müdürleri toplantı düzenledi. Kurumlar arası koordinasyon, ve yatırımcı kuruluşların yatırım programlarının değerlendirildiği toplantıda orta çalışma vurgusuna hassasiyet gösterilmesi bir kez daha ifade edildi. Konu ile ilgili Midyat Belediyesi'nden yapılan açıklamada bu tür ortak toplantıların önümüzdeki süreçlerde de devam edileceği belirtildi.