BAŞKAN AKSOY ŞEHİT AİLELERİ İLE BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2022 - 15:14, Güncelleme: 13.04.2022 - 15:14

BAŞKAN AKSOY ŞEHİT AİLELERİ İLE BULUŞTU

Bozova'da Başkan Suphi Aksoy, Gazi ve Gazi yakınları adına düzenlenen iftar programına katılarak ailelerle bir araya geldi.
Bozova'da makamda oturmak yerine sahada olmayı tercih eden Başkan Suphi Aksoy'un halkla iç içe görüntüsü vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Vatandaşla istişare kavramını tüm belediye hizmet birimlerine yansıtan Başkan Aksoy, bu kez Bozova Kaymakamlığı tarafından Şehit Yakınları, Gazi ve Gazi Aileleri adına düzenlenen iftar yemeği programına, Kaymakam Akın Oruç ile birlikte katılım sağladı. Burada ailelerle bir araya gelen Başkan Aksoy, belediyenin tüm şehit ve gazi yakınlarının evi olduğunu ve istedikleri zaman kendilerine ulaşabileceklerini söyledi. Başkan Aksoy, "Bu vesileyle Aziz Şehitlerimizi rahmetle , Gazilerimizi minnetle anıyorum" derken, aileler de kendilerine yönelik yaklaşımlarından dolayı Başkan Aksoy'a teşekkür etti.