BAŞKAN ALBAYRAK'TAN TEŞEKKÜR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2022 - 14:12, Güncelleme: 01.04.2022 - 14:12

BAŞKAN ALBAYRAK'TAN TEŞEKKÜR

​​​​​​​Halfeti'de Başkan Albayrak, ilçesindeki yeşil alan çalışmalarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e teşekkür etti.
Halfeti'de alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Başkan Şeref Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve diğer ilçe belediyeleri ile de uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Kurumsal çalışmalarda Halfeti'de vatandaş talep ve önerilerine hassasiyet göstererek bu yönde rota belirleyen Başkan Şeref Albayrak, Büyükşehir Belediyesi tarafından "Şanlıurfa için ferah ve nefes alan yemyeşil alanlar" sloganıyla Halfeti, Yukarı Göklü Kent Parkı'nda devam eden çevre düzenleme çalışmaları için Başkan Zeynel Abidin Beyazgül ve ekibine teşekkür etti. Başkan Albayrak sosyal medyadan yaptığı değerlendirmesinde "Bu güzel yeşil alanı ilçemize kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Beyazgül'e çok teşekkür ediyoruz" dedi.