BAŞKAN ŞAHİN'DEN 14 MART MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2022 - 16:54, Güncelleme: 14.03.2022 - 16:54

BAŞKAN ŞAHİN'DEN 14 MART MESAJI

​​​​​​​Midyat Belediye Başkan Veysi Şahin, 14 Mart Tıp Bayramı ile ilgili sosyal medya aracılığıyla bir mesaj yayınladı.
Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında; tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart tıp Bayramı'nı kutladı. Başkan Şahin sosyal medya aracılığıyla yayınladığı mesajında "Ülkemizin her köşesinde, insan hayatının kutsallığından ödün vermeden fedakarca görev yapan sabır ve üstün gayret ile çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp bayramını Kutluyor, Sağlıklı, mutlu bir hayat diliyorum" dedi. Özellikle pandemi sürecinde sağlık çalışanlarının kahramanlıklarını bir kez daha gördüklerini de sözlerine ekleyen Başkan Şahin, “Mesai mefhumu gözetmeksizin 7 gün 24 saat çalışan başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın emekleri takdire şayandır. Bizler yerel yönetim olarak her zaman sağlıkçılarımızın en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.