BAŞKAN AKSOY YİNE SAHADA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 13:54, Güncelleme: 11.03.2022 - 13:54

BAŞKAN AKSOY YİNE SAHADA

​​​​​​​Bozova'da Başkan Aksoy vatandaşın arasında solası sorunları yerinde tespit etmeyi sürdürüyor.
Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, makamda oturmak yerin sahada olmaya devam ediyor. Başkan Aksoy dün de yine ilçenin farklı noktalarında esnafla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Güzergahında devam eden çalışmaları inceleyen Başkan Aksoy, esnafın taleplerine yine yerinde kulak verdi. Rutin belediyecilik çalışmalarını sahada takip eden Başkan Aksoy olası sorunlarla ilgili birimlere anında çözüm için talimat verdi. Başkan Aksoy'a yoğun ilgi gösteren bölge esnafı ve vatandaşlar kendilerini yalnız bırakmayan ve sık sık bölgeye gelip taleplerini yerinde dinleyen Başkan Aksoy'a teşekkür etti. Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy da yaptığı saha gezilerinin gece gündüz demeden devam edeceğini belirtip, "Esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini yerinde dinlemeye ve çözümler üretmeye devam edeceğiz. Vatandaşı esas alan yerel yönetim çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.