BAŞKAN TANIŞ'TAN SPORA TAM DESTEK

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.03.2022 - 11:07, Güncelleme: 07.03.2022 - 11:07

BAŞKAN TANIŞ'TAN SPORA TAM DESTEK

​​​​​​​Gürpınar'da Başkan Hayrullah Tanış galibiyet serisine devam eden Gürpınar Belediyespor'un Erciş Belediyespor karşılaşmasında tribünde yerini aldı.
Genç nüfusun yoğunlukta olduğu Gürpınar'da “Gençliğe Yatırım Gelece Yatırımdır” anlayışıyla gençleri sportif aktivitelerle buluşturan ve bu yöndeki atılımlara her zaman destek sunan Hayrullah Tanış Başkanlığındaki Gürpınar Belediyesi, bünyesindeki spor kulübü ile bir başarıya daha imza attı. Gürpınar Belediyesi, Erciş rakibi karşısında 3-0'lık skorla üstün gelen taraf oldu. Takımını karşılaşmada yalnız bırakmayan Başkan Hayrullah Tanış da meclis üyeleri ile birlikte maç heyecanına ortak oldu. Tribünlerde yerini alarak takımına tam destek veren Başkan Tanış, karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sahaya inerek tüm futbolcuları tebrik etti. Spora ve sporculara yönelik desteğinin her zaman artarak devam edeceğini belirten Başkan Tanış, imkan tanındığı takdirde gençlerin daha nice başarılara imza atacaklarından emin olduğunu dile getirdi.