BAŞKAN EKİNCİ'DEN YEŞİL ALAN ATAĞI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 10:21, Güncelleme: 23.07.2020 - 10:21

BAŞKAN EKİNCİ'DEN YEŞİL ALAN ATAĞI

Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, ilçe genelindeki yeşil alan çalışmalarına hız verdi.
Viranşehir'de alt yapıdan üst yapıya, kırsal hizmetlerden sosyal belediyeciliğe kadar her türlü hizmetin halka en iyi şekilde yansıtıldığı Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesinde, Başkan Salih Ekinci'nin talimatlarıyla yaz sezonunun en iyi şekilde değerlendirmek isteyen Viranşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talep ve öneriler üzerine hizmetlerinde rota belirleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci'nin yeşil alan hizmetinde adres bu kez Cumhuriyet Mahallesi oldu. Mahallede uzun zamandan bu yana atıl vaziyette olan alanı, mahalle sakinleri ile görüşerek yeşil alana çevirmek için kolları sıvayan Viranşehir Belediyesi ekipleri, kavurucu sıcaklara rağmen uygulamasını başlattı. Mahalle sakinlerinde de tam not alan çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı öğrenilirken, vatandaşlar, "Başkanımızdan Allah azı olsun. Hizmetleri bizleri çok mutlu ediyor. Mahallemizde uzun zamandan bu yana atıl vaziyette bulunan alan park olara değerlendirilecek. Böylesin bir hizmet yaklaşımından dolayı Başkanımız Salih Ekinci'ye ve tüm ekibine teşekkür ediyoruz" diye konuştular. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte alanda banklar, kamelyalar, yürüyüş yolları ve dinlenme bölgeleri yer alacak. (www.akbelediyeler.com)