BAŞKAN EKİNCİ YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2022 - 12:38, Güncelleme: 26.02.2022 - 12:38

BAŞKAN EKİNCİ YOL ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

​​​​​​​Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte çevre yolunda incelemelerde bulundu.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ile Viranşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Ekinci ve Beyazgül, çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı. Alternatif yolun çevre yolu kalitesine uygun bir şekilde yapıldığını belirten Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, 40 metre genişliğinde ve 7 Kilometre uzunluğuna olacak yolun İlçenin batı girişinden doğu çıkışında bulunan otogara bağlanacağını söyledi. Yapım çalışmaları devam eden alternatif çevre yolunun şehrin değerine değer katacağına vurgu yapan Başkan Ekinci, Yolun şehrin giriş ve çıkışı ile şehir içi trafiğini büyük ölçüde rahatlatacağını söyledi. Yürütülen özverili çalışmalarından dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden Başkan Ekinci, yolun şimdiden ilçe halkına hayırlı olmasını diledi. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyaz ise, birlik ve beraberlik içerisinde yürütülen çalışmalara dikkat çekip, yolun bitirilmesi ile birlikte Viranşehir’in trafik yükünün daha da hafifleyeceğini söyledi. Başkan Ekinci ve Beyazgül’ün çevre yolu çalışmalarında yaptığı incelemede AK Parti Viranşehir İlçe Başkanı Ali Tekin ve Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.