BAŞKAN BAYIK TALİMAT VERDİ, ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILDI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2020 - 09:46, Güncelleme: 23.07.2020 - 09:46

BAŞKAN BAYIK TALİMAT VERDİ, ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILDI

Hilvan'da yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek isteyen ekipler, bu kez Bahçelievler Mahallesinde yol bakım ve onarım çalışmaları başlattı.
AK Belediyecilik hizmetlerini Hilvan halkı ile buluşturmaya devam eden Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık'ın talimatları ile yaz sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek isteyen belediye ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe merkezi ve kırsal alandaki çalışmalarını son olarak Bahçelievler Mahallesi 23. Sokak'ta devam ettirdi. Yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında mahalle içindeki tüm bölgeler kilitli parke taşı ile döşenmeye başlandı. Hilvan'da belediye ekiplerinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, "Yazın tozdan kışın da çamurdan geçilmeyen bu yollarımızın sorununu Başkanımız Aslan Ali Bayık'a ilettik. Sağ olsunlar duyarlılık gösterdi ve ekipler hemen çalışmalara başladı. Hizmetlerinden dolayı Başkanımız Aslan Ali Bayık'a ve tüm Hilvan Belediyesi çalışanlarına teşekkür ederiz" diye konuştular. (www.akbelediyeler.com)