MİDYAT SIFIR ATIKTA KARARLI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.02.2022 - 15:14, Güncelleme: 22.02.2022 - 15:14

MİDYAT SIFIR ATIKTA KARARLI

​​​​​​​Veysi Şahin Başkanlığındaki Midyat Belediyesi, ilçenin dört bir noktasına Giysi Tekstil Kumbaraları yerleştirdi.
Midyat Belediyesi, ülke genelinde başlatılan "Sıfır Atık” projesi kapsamında çeşitli projeler yürütüyor. Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak hedefiyle geri dönüşüm yelpazesini gün geçtikçe genişleten Midyat Belediyesi, bu kapsamda atık kağıt, plastik, cam, kompozit, pil, tekstil ürünleri, ayakkabı, elektrikli ve elektronik eşyalar gibi birçok farklı alanda geri dönüşüm yaparak ülke ekonomisine katkı sağlıyor. GİYSİ TEKSTİL KUMBARALARI HER YERDE Bu anlamda Midyat Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına son olarak Giysi Tekstil Kumbaraları yerleştirdi. Tüm vatandaşları uygulamaya destek olmaya davet eden Başkan Veysi Şahin "Sıfır Atık Kent Yönetim Projesi kapsamında oluşturduğumuz Giysi Tekstil Kumbaralarında biriken kullanılmış giyim/tekstil atıklarının (giysi, ayakkabı, kemer, çanta, tül, perde, battaniye, nevresim vb.) bir kısmı ayrıştırıldıktan sonra kullanılabilir durumda olanlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak, kullanılmayacak durumda olanlar ise fabrikalarda izolasyon malzemesine dönüştürülerek ekonomiye kazandırılacak" dedi.

GİYSİ TEKSTİL KUMBARALARI HER YERDE