BAŞKAN SEZER KAYMAKAM YILDIZ'I AĞIRLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2022 - 16:15, Güncelleme: 15.02.2022 - 16:15

BAŞKAN SEZER KAYMAKAM YILDIZ'I AĞIRLADI

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, göreve yeni başlayan Kaymakam Bayram Yıldız'ı ağırladı.
Kış döneminde vatandaşların olası bir sorun yaşamaması için yoğun mesai sarf eden Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, geçtiğimiz haftalarda göreve başlayan Kaymakam Bayram Yıldız'ı ağırladı. İlçe Belediye binası girişinde Kaymakam Yıldız'ı karşılayan Başkan Sezer, ziyarette yerel yönetim çalışmalarını aktardı. Gevaş halkının her zaman birlik ve beraberlikten yana olduğunu da vurgulayan Başkan Sezer, kurumsal olarak her zaman iletişim halinde olacaklarını da sözlerine ekledi. Ziyaretin ardından Kaymakam Yıldız ve Başkan Murat Sezer Gevaş sokaklarında vatandaşları ziyaret etti. Buluşmada halkın taleplerini dinleyen Başkan Sezer, notlar alarak olası sorunları en kısa sürede çözeceklerini iletti.