HİLVAN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.02.2022 - 15:27, Güncelleme: 15.02.2022 - 15:27

HİLVAN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Aslan Ali Bayık Başkanlığındaki Hilvan Belediyesi ekipleri merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın ilçenin dört bir noktasına ulaşmanın gayesinde.
Hilvan'da merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın her bölgeye hizmet ulaştırmanın gayreti içerisinde olan Aslan Ali Bayık Başkanlığındaki Hilvan belediyesi ekipleri, ilçe genelinde adeta gidilmedik yer bırakmıyor. Vatandaş talepleri doğrultusunda belirli bölgelerde çalışmalarını yoğunlaştıran Hilvan Belediyesi ekipleri özellikle yol genişletme ve yeni yol açma uygulamalarını sürdürüyor. Mevsim şartlarının elverişli olmasıyla artan çalışmalarla ilgili vatandaşlara yönelik bilgilendirme yapan Hilvan Belediyesi, " Vatandaşlarımıza daha konforlu yollar hazırlıyoruz. İlçemizin birçok noktasında başlattığımız yol genişletme ve yeni yol açma çalışmaları ile halkımız daha iyi şartlarda ulaşım sağlayabilecek" ifadelerini kullandı. Öte yandan yine Belediye bünyesindeki Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin mevsimsel şartlardan dolayı hasar gördüğü tespit edilen Karacurun Mahallesi Veysi Bayuk Caddesi'nde yol yapım ve onarım çalışması başlattığı da belirtildi. Açıklamada çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağına yer verildi.