ULUSAL MEDYA ŞANLIURFA'YI ÖRNEK GÖSTERİYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2022 - 10:52, Güncelleme: 14.02.2022 - 10:52

ULUSAL MEDYA ŞANLIURFA'YI ÖRNEK GÖSTERİYOR

​​​​​​​Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül,  kentteki silueti bozmamak adına hayata geçirdiği bir çok projeyi ulusal basına değerlendirdi.
Peygamberler şehri Şanlıurfa yatırım ve hizmetlerle gelişimini sürdürüyor. 2 milyonu aşan nüfusu ile Güneydoğu'nun incisi konumundaki Şanlıurfa, Zeynel Abidin Beyazgül Başkanlığındaki yatırımlarla her geçen gün çıta yükseltirken, vatandaştan yana memnuniyette artış gösteriyor. Son olarak il genelindeki yatırımları ulusal basına aktaran Başkan Beyazgül, amaçlarının temelinde insan odaklı hizmet olduğunu dile getirdi. Başkan Beyazgül yaptığı değerlendirmesinde "Şanlıurfa'nın tarihi siluetini ortaya çıkarmak ve eski kente yeniden hayat verebilmek için çok büyük kamulaştırmalar gerçekleştirdik. Eski kentimizi bir ada şeklinde düşündüğümüz zaman, bunun etrafındaki betonarme yapıları ortadan kaldırıyoruz. 476 konutu kamulaştırarak turizm yolunu açıyoruz ve kamulaştırmamız da bitti. Hemen akabinde Osmanlı mahallemizde 80 civarında konutu kamulaştırdık ve yeni bir yol açıyoruz. Asya mahallemizde de 100 konutu kamulaştırdık ve yol çalışmalarımıza hemen başladık. Tüm bunlardaki amacımız Şanlıurfa'mıza nefes aldırmak ve eski tarihi Urfa özlemini halkımıza kazandırmaktır. Bu yönde de çalışmalarımız ileriki süreçlerde yine devam edecektir" dedi.