BAŞKAN EKİNCİ PARTİSİ İLE UYUM İÇERİSİNDE

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2022 - 16:54, Güncelleme: 07.02.2022 - 16:54

BAŞKAN EKİNCİ PARTİSİ İLE UYUM İÇERİSİNDE

​​​​​​​Viranşehir'de Başkan Salih Ekinci, Şubat Ayı AK Parti Belediye Meclisi Grup Toplantısına katıldı.
Viranşehir halkına hizmetin en iyisini sunabilmek için ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmalarına önem vermesinin yanı sıra Gönül Belediyeciliği kapsamında vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeye özen gösteren Başkan Salih Ekinci, partisi ile de uyum içerisinde çalışmaya devam ediyor. Başkan Salih Ekinci bugün Şubat Ayı AK Parti Belediye Meclisi Grup Toplantısına katıldı. Toplantıda ilçe genelinde devam eden çalışmalar ile yapılması planlanan projeleri paylaşan Başkan Ekinci, Viranşehir'de ortak paydada buluşmaya özen gösterdiklerini dile getirdi. Viranşehir'de belediyecilik anlamında sorunlara kalıcı çözümler üretmenin gayreti içerisinde olduklarını söyleyen Başkan Ekinci, yaptığı değerlendirmesinde "İlçe Başkanımız Ali Tekin ve Belediye Meclis Üyelerimizin katılımlarıyla, Şubat ayı AK Parti Belediye Meclisi Grup toplantımızı İlçe Başkanlığımızda gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik içerisinde aldığımız kararların ilçemiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Başkan Tekin ise Başkan Ekinci ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.