BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN ÜÇ AYLAR MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.02.2022 - 17:12, Güncelleme: 02.02.2022 - 17:12

BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN ÜÇ AYLAR MESAJI

​​​​​​​Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, mübarek Üç Aylar dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Özyavuz, bir mesaj yayımlayarak, bu mübarek ayların milletimiz ve tüm Türk İslam âlemine barış, huzur ve sağlıklı günler getirmesi temennisinde bulundu. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, mübarek Üç Ayların başlangıcı münasebetiyle yayımladığı mesajında; “Recep, Şaban ve Ramazan aylarını kucaklayan, huzur ve bereket dolu günlerin başlangıcı olan üç aylara girmenin ayrı bir huzuru içerisindeyiz. Manevi duygularımızın arttığı, kalplerimizin huzur bulduğu, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhumuzun en üst seviyeye ulaştığı bu ayların, kandil geceleri ile de yüreklerimizi maneviyata doyurmasını ve gönüllerimizi coşturmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim. Tüm Şanlıurfalı ve Harranlı hemşerilerimi en içten duygularımla selamlar, aziz milletimizin ve tüm Türk İslam âleminin mübarek üç aylarını tebrik eder; bu mübarek zamanların birlik, beraberlik, barış, huzur ve sağlıklı günleri de beraberinde getirmesini dilerim.” İfadelerini kullandı.