HARRAN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2022 - 03:53, Güncelleme: 01.02.2022 - 03:53

HARRAN BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

​​​​​​​Harran'da yerel yönetim çalışmalarından yana memnuniyet her geçen gün artıyor.
Şanlıurfa’nın Harran ilçesi kırsal Buğdaytepe Mahallesi sakinleri, mahallelerinde yapılan hizmetlerinden memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'a teşekkür ettiler. Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz’un talimatlarıyla kırsal Buğdaytepe Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar sonrasında alt yapı ve üst yapı gibi temel hizmetlere kavuşan mahalle sakinleri, daha öncesinde böylesine bir hizmetle tanışmadıklarına dikkat çekti. Buğdaytepe Mahalle Muhtarı Mehmet Aka da yaptığı açıklamada günün her saati Başkan Özyavuz’a kolaylıkla ulaşabildiklerini ve taleplerine olumlu yanıt aldıklarını ifade ederek, Başkan Özyavuz’un göreve gelmesiyle mahallelerine de hizmet gelmeye başladığını söyledi.