PÜTÜRGE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 12:02, Güncelleme: 22.07.2020 - 12:02

PÜTÜRGE BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Malatya'nın Pütürge Belediyesi, Başkan Mikail Sülük'ün talimatlarıyla ilçe genelindeki çalışmalarını sürdürüyor.
Malatya'nın AK Belediyecilikte örnek adreslerinden birisi olan Pütürge ilçesinde, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri üzerine kurumsal çalışmalara bu yönde rota belirleyen Başkan Mikail Sülük'le hizmette iyi bir dönem yaşayan Pütürge'de son olarak temizlik ve çevre düzenleme uygulamaları hız kazandı. Çalışmaların birebir takipçisi olan başarılı isim Mikail Sülük Başkanlığındaki Pütürge Belediyesi'nden devam eden çalışmalarla ilgili yapılan açıklamada "Temiz çevre temiz toplum şiarı ile ilçe genelinde aralıksız devam eden temizlik çalışmaları kapsamında  cadde ve sokaklarımızı yıkama çalışmalarımız sürüyor. Bunun yanı sıra uygulamamız kapsamında Konisarık Pınarı çevre düzenleme; ot biçme, temizlik ve onarım çalışmalarımız da tamamlanmak üzere" denildi. (www.akbelediyeler.com)