BAŞKAN EROĞLU'NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2020 - 09:25, Güncelleme: 22.07.2020 - 09:25

BAŞKAN EROĞLU'NDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, kurbanını Türk Kızılay Tokat Şubesine bağışladı. “Kurban yardımlaşmaktır, kardeşliktir” diyen Başkan Eroğlu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tüm hemşerilerini Kızılay’ın Türkiye genelinde başlattığı kurban bağışı kampanyasına destek olmaya davet etti.
Tokat Kızılay Şube Başkanı Faruk Delen, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nu makamında ziyaret etti. Kızılay’ın geleneksel hale gelen ve bu yıl da devam eden Vekâletle Kurban Kesim Kampanyasına destek verdiğini açıklayan Başkan Eroğlu, Kızılay’ın başlattığı “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” kampanyasına kurban bağışını yaptı. Başkan Eroğlu, yaptığı açıklamada, "Kurban yardımlaşmaktır, kardeşliktir. Kurban Bayramı'nın bereketini birlikte yaşamak adına; bu sene ki Kurban ibadetimizin vekâletini Türk Kızılay'ına verdik. Rabbim, yapacağınız ibadetleri kabul eylesin” dedi. Başkan Eroğlu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde tüm hemşehrilerini Kızılay’ın Türkiye genelinde başlattığı kurban bağışı kampanyasına destek olmaya davet etti. Tokat Kızılay Şube Başkanı Faruk Delen de, Kızılay’ın başlattığı “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” kampanyasına bağış yaparak destek olan Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na teşekkür etti.