BOZOVA BU PROJEYİ SEVDİ

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.01.2022 - 14:50, Güncelleme: 15.01.2022 - 14:50

BOZOVA BU PROJEYİ SEVDİ

​​​​​​​Bozova'da "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında aile ziyaretleri kaldığı yerden devam ediyor.
Bozova'da alt ve üst yapı anlamında belediyecilik örneği sergileyen Suphi Aksoy Başkanlığındaki Bozova Belediyesi tarafından sürdürülen sosyal hayata yönelik uygulamalar vatandaşlardan da tam not alıyor. Bozova Belediyesi'nin son olarak başlattığı Hoş Geldin Bebek Projesi'nde gidilmedik yer bırakılmıyor. Başkan Suphi Aksoy'un eşi Yüksel Aksoy'un bizzat katılım sağladığı uygulama çerçevesinde yine dünyaya yeni gözlerini açan bebekler için aileler ziyaret edildi. Bu yöndeki ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Başkan Eşi Yüksel Aksoy "Başlattığımız proje kapsamında; evlerimize, hanelerimize mutluluk getiren bebeklerimiz için ufak sürprizler hazırladık. Halkımızın her an her zaman yanınızdayız" dedi. Aileler de yaklaşımlarından dolayı Başkan Eşi Yüksel Aksoy ile Bozova Belediyesi çalışanlarına teşekkür ettiler.