BAŞKAN SEZER GENÇLERLE BULUŞTU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2022 - 15:39, Güncelleme: 02.01.2022 - 15:39

BAŞKAN SEZER GENÇLERLE BULUŞTU

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Halk Eğitim Merkezinde sınavlara hazırlanan gençlerle buluştu.
Gevaş'ta eğitime yönelik hassasiyetini her platformda dile getiren Başkan Murat Sezer, bu yöndeki tutumunu sürdürüyor. İlçesinde gençlere yönelik ücretsiz kurslar, sınavlar ve eğitim setleri dağıtmaya devam eden Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, bu kez Halk Eğitim Merkezinde sınavlara hazırlanan gençleri ziyaret etti. Ziyarette gençlerle eğitim üzerine bir süre sohbet eden Başkan Sezer, sınavlarda gençlere başarılar diledi. Gevaş gençliğinin eğitim ve sportif faaliyetlerinin her alanında buluşması için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini belirten Başkan Sezer, " Halk eğitim merkezinde sınavlara hazırlanan genç kardeşlerimle muhabbet etme fırsatım oldu. Güzel günler hep sizlerle olur inşallah. İmkan tanındığı takdirde Gevaşlı gençlerimizin nice başarılar elde edeceğine inancımız tamdır" dedi.