BAŞKAN TANIŞ SÖZÜNDE DURDU

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2021 - 23:50, Güncelleme: 23.12.2021 - 23:50

BAŞKAN TANIŞ SÖZÜNDE DURDU

​​​​​​​Gürpınar'da Başkan Hayrullah Tanış, 'Ayağa Kalk Hoşab' projesi birinci etap çalışmalarında sona gelindiğini duyurdu.
AK Parti Belediyeciliğinin en güzel örneklerinin sergilendiği Gürqınar'da Başkan Hayrullah Tanış bu kez 'Ayağa Kalk Hoşab' projesi birinci etabı ile ilgili müjdeli bir haber daha paylaştı. Başkan Tanış, "Tarihi Hoşab Kalesi’nin dokusunu korumak ve ihtişamını ön plana çıkarmak amacıyla hayata geçirdiğimiz 'Ayağa Kalk Hoşab' projesi birinci etap çalışmalarında sona yaklaştık" dedi.  Selçuklu kervansaray mimarisinden esinlenerek inşa edilen yapının içerisinde 27 işyeri ve 18 konut yer alırken, çalışma vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandı. 3 etaptan oluşan proje tamamlanmasıyla birlikte mahallenin çehresi değişecekken Başkan Tanış, projenin tüm Gürqınar'a hayırlı olmasını diledi.