BAŞKAN BAYIK GENÇLERİN YANINDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.12.2021 - 01:21, Güncelleme: 21.12.2021 - 01:21

BAŞKAN BAYIK GENÇLERİN YANINDA

​​​​​​​Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında gençlerin projelerini inceledi.
Bir yandan Türkiye’nin farklı illerinden üniversite eğitimi için ilçeye gelip yurt ve barınma sorunu yaşayan öğrencilere kapılarını açan, diğer yandan bünyesindeki bilgi evlerinde gençleri geleceğe hazırlamaya devam eden Hilvan Belediyesi'nde Başkan Aslan Ali Bayık, gençlerle buluşmaya devam ediyor. Eğitime verdiği önemi de her defasında dile getiren Başkan Aslan Ali Bayık bu tür uygulamalara önem verirken, Başkan Bayık'ın bu tutumu vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Gençlerin geleceğe daha güvenle ilerlemesi için genç potansiyeli önem veren Başkan Bayık bu kez TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına katıldı. Stantları gezerek araştırmalar hakkında genç beyinlerden ilgiler alan Başkan Bayık, yaptığı değerlendirmesinde "Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu öğrencilerinin bilgi ve becerilerini sergilediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına katıldık. Birbirinden güzel projelerin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.