BAŞKAN SEZER'DEN ENGELSİZ BİR DÜNYA MESAJI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.12.2021 - 12:43, Güncelleme: 03.12.2021 - 12:43

BAŞKAN SEZER'DEN ENGELSİZ BİR DÜNYA MESAJI

​​​​​​​Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili paylaşımında engelsiz bir dünya mesajında bulundu.
Gevaş'ta mesai kavramı gözetmeksizin bir yandan kurumsal çalışmaların takipçisi olan diğer yandan gönül belediyeciliğinin örnek ismi olarak gösterilen Belediye Başkanı Murat Sezer, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ile ilgili sosyal medyadan bir paylaşımda bulundu. Engelli ve dezavantajlı vatandaşlara yönelik yaklaşımı ile sürekli olarak gündeme gelen Başkan Sezer, mesajında "Engelleri hiçe sayarak hayata sımsıkı sarılan güzel yüreklerin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kutlu olsun. Engelsiz bir dünya dileğiyle" ifadelerini kullandı. Başkan Sezer'in bu paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve RT aldı.