BAŞKAN SEZER YİNE KIRSALDA

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.11.2021 - 12:08, Güncelleme: 29.11.2021 - 12:08

BAŞKAN SEZER YİNE KIRSALDA

​​​​​​​Başkan Sezer hafta sonu demeksizin devam ettiği çalışma temposunu dün Kızıltaş Mahallesinde sürdürdü.
Görev geldiği günden bu yana ilçe merkezi ve kırsal demeksizin her bölgeye ulaşmanın gayreti içerisinde olan Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, hafta sonları da sahadan ayrılmayarak vatandaşın takdirini kazanıyor. Başkan Sezer'in dünkü durağı ise bu kez Kızıltaş Mahallesi oldu. Mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinleyen Başkan Sezer, gün içerisinde çalmadık kapı bırakmadı. Vatandaşların güler yüzlülüğü ile açılan her kapıda talepleri dinleyen Başkan Sezer yaptığı değerlendirmesinde "Bugün Kızıltaş Mahallemizde  gülümseyen çocukların güzelim kalplerine misafir olduk. Bu toplumun cömertliği, misafirperverliği daha ilk cümlesinden anlaşılıyor. Bizim için küçük kalplere dokunmak, büyük iltifatlara nail olmaktan daha kıymetlidir" ifadelerini kullandı.