DARGEÇİT'E YAKIŞACAK PARK İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.07.2020 - 17:03, Güncelleme: 20.07.2020 - 17:03

DARGEÇİT'E YAKIŞACAK PARK İÇİN ÇALIŞMALAR BAŞLADI

Mardin Dargeçit'te yapımına başlanan Kent Parkı kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak.
Mardin'in AK Belediyecilikte çalışkan isimlerinden Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, ilçe halkına bir müjdeyi daha verdi. Beledicilikte alt yapıdan üst yapıya, sosyal yaşama yönelik projelerinden gönül belediyeciliğine kadar her türlü detayı düşünerek uygulamalar gerçekleştiren Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy'un söz verdiği Kent Parkı projesinde çalışmalar başladı. İlçenin Kılavuz Mahallesinde yapımına başlanan parkın kısa bir süre sonra tamamlanarak hizmete açılmasının sağlanacağı öğrenildi. Çalışmaların birebir takipçisi olan Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy yaptığı değerlendirmesinde "Kılavuz (Xelila) mahallemizde kent parkı yapım çalışmaları başlatılmıştır.En kısa zamanda tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacak olan projemiz ilçemize hayırlı olsun" dedi. Başkan Mehmet Cüneyt Aksoy'un ilçede kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya yönelik projeleri vatandaşlardan da destek gördü. Vatandaşlar, ilçeye yakışır bir Kent Parkının yapımında emeği geçen tüm yetkililere teşekkür etti. (www.akbelediyeler.com)